Hotforum.nl Schulden gestopt 3.6/5 (5)

3
2855
Hotforum.nl Schulden gestopt
Hotforum.nl Schulden gestopt

Helaas is Hotforum schulden gestopt, zonder opgaaf van redenen. Op de website staat het volgende bericht.

Domeinnaam geblokkeerd

Hotforum schulden

Het Hotforum bestond al meer dan 16 jaar en was een veilig thuishaven, voor mensen met schulden. Dagelijks bezochten 100’n mensen het forum voor ondersteuning. In de 16 jaar dat het forum bestond, zijn veel mensen geholpen en er was een kritische noot naar sommige bewindvoerders. Bewindvoerders zijn ook mensen, met dito fouten. Fouten waar een schuldenaar veel last van heeft. De schuldenaar zit aan het einde van de voedselketen. De schuldenaar kreeg bruikbaar advies hoe hiermee om te gaan.

In 16 jaar tijd was veel informatie opgebouwd, hoe je alledaagse problemen moest oplossen en hoe schuldtraject verlopen. Via Google kon je veel van deze problemen vinden op Hotforum.

Politiek

De politiek leest mee op forum’s, zodat ze informatie krijgen, hoe het er echt voor staat in schuldenland. Menig politicus, gebruikt deze informatie om, misstanden te kunnen aanpakken. Het Hotforum schulden voorzag hierin.

Moderator Hotforum

Het hotforum werd goed gemodereerd door Maickel, iemand met veel ervaring m.b.t. schuldtrajecten, zoals de WNSP.

Veilige haven

Het Hotforum was een toevluchtsoord voor mensen met schulden. Deze veilige haven gaf rust en hielp veel mensen op weg. Voor de schuldenaar is het een gemis dat dit forum er niet meer is.

Hoop op herstel forum

Wij hopen dat dit forum weer snel in de lucht komt of dat de data van het forum online beschikbaar komt. Er is helaas weinig bekend van de reden, dat het forum moest stoppen. Het forum is vaker uit de lucht geweest i.v.m. technische problemen. Ik hoop dat dit probleem tijdelijk is.

Eind goed al goed ?

Nee, degene die schulden heeft, loopt verder vast in deze problemen. De doelgroep waren mensen in een schuldhulptraject. Dit forum was hierin gespecialiseerd. Iemand die in de WNSP zit krijgt te maken met een bewindvoerder. Er zit kwaliteitsverschil in de bewindvoerders!

Laatste nieuws

Sinds 26-6-2018, is het forum wederom online. Er is geen reden opgegeven voor de tijdelijke onderbreking van de diensten. Het is een forum, dat gratis wordt aangeboden. Het forum haalt zijn inkomsten uit de reclames.

 

Please rate this

3 REACTIES

Comments are closed.